Bouw gezondheidscentrum – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Wijk – De Wijk
Huisartsen de Wijk

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk de Wijk. Hier vindt u meer informatie over het het maken van afspraken, medicatie bestellen, uw gezondheid en nog veel meer.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Wijk Burg. d.l.S. Briëtweg 15 7957AJ De Wijk

Terug naar overzicht

Bouw gezondheidscentrum

Februari 2024:

 

 

Op maandag 6 november is officieel begonnen met de bouw van een gloednieuw gezondheidscentrum. Geert en Mariëlle van Iersel, eigenaren van Huisartsenpraktijk De Wijk, samen met Derk Jan Teunis van Fysiotherapie In het Wold, zijn sinds 3 november de trotse eigenaren van het voormalige bibliotheekpand op Prins Clauslaan 2 en 4.
Zowel de fysiotherapeuten als huisartsen uit De Wijk hebben al jaren plannen gehad om een gezondheidscentrum te bouwen op de locatie van de voormalige bibliotheek. Na jaren van voorbereiding is het eindelijk zover.|
Een nieuw gezondheidscentrum is van cruciaal belang voor De Wijk, aangezien het oude pand niet langer voldeed aan de eisen op het gebied van ruimte en privacy. Met de bouw van dit moderne centrum zal er voldoende ruimte zijn en een verhoogde privacy voor patiënten, terwijl het gebouw tevens aan de nieuwste energie-efficiëntienormen voldoet.

Publicatiedatum: 23-02-2024