Janet de Boer – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Wijk – De Wijk
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Wijk
Burg. d.l.S. Briëtweg 15 7957AJ
De Wijk

Janet de Boer

Functie: praktijkondersteuner

Afdeling: POH

Sinds 2001 werk ik met veel plezier in de praktijk. Ik ben doktersassistente, maar al snel leerde ik er andere werkzaamheden bij zoals het werk in de apotheek en de financiële administratie.

In 2014 ben ik begonnen met de opleiding tot praktijkondersteuner Somatiek, het begeleiden van patiënten met suikerziekte, astma/COPD, stoppen met roken en ouderenzorg. In juni 2015 heb ik deze opleiding afgerond. Sindsdien werk ik 1 dag als praktijkondersteuner in de praktijk in Koekange.
Vanaf februari 2017 werk ik ook als praktijkondersteuner in De Wijk en ben ik met mijn werkzaamheden als assistente gestopt. Het begeleiden van patiënten met een chronische ziekte en het contact met de patiënten spreekt me erg aan. Wat mij in dit werk interesseert, is dat iedereen op zijn of haar eigen manier met zijn aandoening omgaat en door informatie en educatie gezondheidswinst kan behalen.
Ik ben al heel wat jaren getrouwd met Wietse, samen hebben wij 2 jongens. In mijn vrije tijd sport ik graag, fitness, hardlopen en wandelen. Verder lees ik graag. Ik ben actief in het bestuur van de judovereniging, waar onze zoon bij zit. Ik vind het leuk om naar een judowedstrijd van onze oudste zoon te kijken en de voetbalwedstrijden van onze jongste zoon te zien.

Terug naar overzicht